Tito's

Leeftijd: 
Geboortejaren 2008-2009

Ti To, To To To! Alle Tito's doen het zo! Iedere zondag beginnen de tito's met hun fantastische kreet aan een nog betere zondag! Hun spelletjes zitten vol avontuur en uitdaging. Geen moment zitten ze stil. Kooktochten, dropping, sjorren, pleinspelletjes, ze doen het allemaal!

De leiding van de Tito's dit jaar is:

Anna Proost: WOW! Wat was dat? Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee joh, dat is gewoon Anna die aan haar derde jaar als leiding begint! Dit jaar neemt ze de tito’s mee op pad. Als ze zo goed zorg draagt voor haar leden als de 20 planten in haar kamer, dan komen ze er allemaal heelhuids van af! Deze vegetarische cactusverzamelaar studeert rechten in Gent.
Verjaardag: 21 juli 2002
Telefoonnummer:

Yolien Wouters: Een bekend, maar toch gloednieuw gezichtje in de leidingsploeg! Yolien is precies op tijd om mee te spelen met de Tito’s en almaar goed want te laat komen? Daar houdt ze niet van. Naast de chiro speelt ze ook voetbal. De tito’s kunnen zich alvast klaar maken voor deze energieke spring-in-‘t-veld!
Verjaardag: 20 maart 2003
Telefoonnummer: 

Parsa Mesbah: Sssstt we betreden de natuurlijke habitat van de zeldzame Parsa. Deze soort houdt van zonnebloempitten en chocolade. Dit exemplaar houdt van joggen, dj’en en reizen. Hij studeert ook nog eens audiologische wetenschappen. Je kan hem vaak spotten met zijn koptelefoon op! Parsa neemt dit jaar de Tito’s mee op schok.
Verjaardag: 18 juli 1998
Telefoonnummer:

Axel Van den Eynden: