Speelclub

Leeftijd:
Geboortejaren 2011-2013

Bij ons op de chiro zijn de Speelclubbers de jongste kapoenen. De Speelclub gaat graag met de hele groep op tocht, maakt
gekke knutselwerkjes en ravot in de bossen. Ze doen niets liever dan kastelen bouwen en zichzelf veranderen in prinsessen. Speelclubbers laten hun
fantasie nog vaak de vrije loop in een thema en spelen graag pijlentocht
en balleke stamp. Maar het allerliefst van al bouwen ze kampen. Hun afdelingskleur is geel. Je kan ze elke zondag terugvinden in het gele lokaal op hun Super-Speelclub-Feest!

De leiding van de speelclub is dit jaar:

Anna/Nas Proost: Anna, of Nas zoals we haar soms wel eens noemen, begint aan haar tweede jaar als leiding. Na een jaartje optrekken met de tito’s gaat ze nu op pad met de speelclub. Deze 17-jarige vegetariër doet economie-talen. Geheim talent: de 20 planten in haar kamer niet laten sterven!
Hannah Stoops: Hannah springt heen en weer en na een jaar met de aské’s gaat ze nu terug naar haar speelclubbertjes. Ze is 17 jaar oud en studeert Orthopedagogie in Antwerpen. Hannah is al een goed doorwinterde chiro-veteraan want dit is haar 13de jaar bij ons op de chiro!
Parsa Mesbah: Of ook weleens “Parka” genoemd is 254 maanden (21 jaar) oud en studeert audiologie in Antwerpen. Hij is geobsedeerd door muziek, hem zie je dan ook vaak met zijn koptelefoon op. Deze fervente chocolade-eter speelt dit jaar mee met de speelclub!