Speelclub

Leeftijd:
Geboortejaren 2010-2012

Bij ons op de chiro zijn de Speelclubbers de jongste kapoenen. Ze doen niets liever dan kastelen bouwen en zichzelf veranderen in prinsessen, niets is te gek bij de speelclub! Iedereen is elke zondagnamiddag welkom op hun Mega-Speeclub-Feest!

De leiding van de speelclub is dit jaar:

Eveline Mol: Eveline start dit jaar haar derde jaar als leidster van onze Chiro. Dit jaar neemt ze afscheid van de rakkers en versterkt zij ons speelclubteam. Deze 19-jarige vegetariër studeert orthopedagogie in Antwerpen.
Katarina Cimcioch: Ookal hebben we haar vorig jaar een tijdje moeten missen , is Kat er helemaal klaar voor om er terug in te vliegen. Zij koos dit jaar voor de speelclub. Dit 17-jarige danswonder gaat naast de Chiro ook eens graag naar de fitness. Ze studeert Latijn.
Marie Floren: Nog nooit van de naam 'Marie' gehoord in onze Chiro? Nou, dat kan ook niet wat zij is een nieuw gezicht in onze leidingsploeg. Deze 17-jarige nieuwkomer studeert Humane Wetenschappen en gaat heel graag shoppen.
Axel Van den Eynden: Axel start zijn tweede jaar als leiding van Chiro Don Bosco. Hij is zijn speelclubbertjes nog lang niet beu want ook dit jaar staat hij bij onze jongste om ze iedere zondag een spetterende namiddag te bezorgen. Deze 17-jarige bink studeert Latijn-Moderne Talen en naast de Chiro heeft hij ook nog tennis als hobby. Ook niet onbelangrijk: deze vlam van de Chiro heeft ook een grote collectie aan speciale sokken.