Speelclub

Leeftijd:
Geboortejaren 2014 - 2013 - 2012

Bij ons op de chiro zijn de Speelclubbers de jongste kapoenen. De Speelclub gaat graag met de hele groep op tocht, maakt
gekke knutselwerkjes en ravot in de bossen. Ze doen niets liever dan kastelen bouwen en zichzelf veranderen in prinsessen. Speelclubbers laten hun
fantasie nog vaak de vrije loop in een thema en spelen graag pijlentocht
en balleke stamp. Maar het allerliefst van al bouwen ze kampen. Hun afdelingskleur is geel. Je kan ze elke zondag terugvinden in het gele lokaal op hun Super-Speelclub-Feest!

De leiding van de Speelclub is dit jaar:

Hannah Stoops: Ons Hannahtje is al 14 jaar een onmisbaar deeltje van Chiro Don Bosco. Dit jaar neemt ze de Speelclub terug onder haar vleugels. Misschien vliegen ze samen weleens door roze wolken, aangezien dat de lievelingskleur is van onze geliefde leiding. Als ze niet op de chiro staat te dansen, kan je haar waarschijnlijk zien dwalen in Antwerpen waar ze Orthopedagogie studeert!
Verjaardag: 18 oktober 2001
Telefoonnummer: …

Noah Valcke: Dit opmerkelijke staaltje van Chiro-vakmanschap dateert uit het jaar 2003. Zijn snoetje kon je vorig jaar nog bewonderen bij de Aspi’s, maar vanaf dit jaar vind je hem terug onder een berg speelclubbers! Naast Chiro als fulltime job, studeert hij ook nog eens grafische media en printmedia. Mocht hij buiten die drukke agenda nog tijd vinden om te ontspannen speelt hij ultimate frisbee of laat hij zijn muziekjes horen met zijn gitaar. Zijn favoriete kleur is rood en dat is nu juist dezelfde kleur als de Chiro T-shirts. Toeval? Don’t think so!
Verjaardag: 24 februari 2003
Telefoonnummer:

Elien Philipsen: TA-DA! Als konijnen schieten ze hier uit de grond die nieuwe leiding! Elien start vol goede moed aan haar eerste jaar leiding bij de Speelclub. Ze is een echte danser en speelt ook nog eens gitaar! Misschien kan ze dat wel tegelijkertijd… Zou in ieder geval erg indrukwekkend zijn. Als ze de speelclubbers niet aanzet tot dansen zit ze achter de schoolbanken (waar ze blijkbaar toch wel ‘graag’ zit). Ze studeert Sociaal Technische Wetenschappen. Haar favoriete chiro-activiteit is sjorren. Wij zijn alvast benieuwd welke constructie ze samen met de speelclub in elkaar kan knutselen!
Verjaardag: 2 januari 2003
Telefoonnummer:

Marie Floren: Daar heb je die Marie weer! Wat zou ze dit jaar weer in petto hebben? Nou, in ieder geval een heleboel toffe momenten voor de Speelclub! Als Marie niet te vinden is in haar gele lokaal, heb je misschien meer geluk in Antwerpen. Daar studeert ze communicatiewetenschappen. Marie is blijkbaar nogal hopeloos in keuzes maken, want ze heeft eerst nog 6 andere hobby’s afgesleten tot ze uiteindelijk toch bij de perfecte plek belandde: Chiro Don Bosco!
Verjaardag: 17 augustus 2001