Rakkers

Leeftijd:
Geboortejaren 2011 - 2010

De Rakkers zijn super avontuurlijk aangelegd. Deze groep, een combinatie van onze rakkers en tito's klimmen in bomen, werken samen om de
vlag te veroveren of sjorren al eens een kamp. Het kan niet op! Samen met hun leiding ravotten ze er elke zondag op los, lossen mysteries op en maken hier en daar al eens een vuurtje.

De leiding van de Rakkers is dit jaar:
Lore Van Herck:  (Het publiek gaat wild! Applaus komt van overal. Explosies op de achtergrond) Daar komt Lore aan! Voor haar 6e jaar als leiding op onze gezellige Chiro zal ze de rakkers haar wijze levenslessen aanleren. Welke lessen dat mogen zijn vraagt u? Ik heb het natuurlijk over hoe je perfect een capri sun leegdrinkt, of hoe je je GSM perfect balanceert op de vensterbank zodat je een goed perspectief hebt op je tiktok-dansje. Ze werkt door de week in drankenhandel Verreydt, en dan op zondag transformeert ze in een fantastische leiding met een ‘fontein vol van blijdschap’ en ‘rivier vol van vrede’ in haar hart.
Verjaardag: 5 juni 1999
Telefoonnummer:

Yoram Janssens: Dames en Heren, kom dat zien! (In dit scenario komt Yoram nu door de poort van de Chiro gewandeld, door een wolk van rook en heeft hij een coole zonnebril op). Yoram zet zijn eerste stapjes als leiding bij de rakkers. Die rakkertjes staat de tijd van hun leven te wachten iedere zondag! Er zijn twee dingen waar deze jongeman dol op is: geld uitgeven aan nutteloze dingen en lasagne eten! Vandaag de dag kan hij dat zelfs tegelijkertijd! Waar online shoppen wel niet goed voor is, he? Deze enthousiaste leiding studeert verzorging en staat te popelen om zich te ontfermen over zijn nieuwe leden.
Verjaardag: 18 oktober 2003
Telefoonnummer:

Eveline Mol: Daar piept een klein gezichtje uit de aarde. Ons Molletje start aan haar 5e jaar leiding op de gezelligste chiro van Vlaanderen. Haar (minder leuke) hobby’s bestaan uit de kampen van de vereniging bloemenstad en ukelele spelen! Deze vegetarische mol studeert lagere schoolleerkracht. Haar favoriete kleur is blauw en haar lievelingseten is rode kool. Als je hier geen tegenstrijdigheid in ziet, dan weet ik het ook niet meer! Met veel plezier gaat Eveline dit jaar op pad met de rakkers!
Verjaardag: 22 september 1999
Telefoonnummer:

Jade Van Gorp: Pas op!!! Iedereen aan de kant! Wervelwind Jade komt erdoor! En deze keer blaast ze alle rakkertjes helemaal omver! Haar enige hobby is avontuur beleven en dat zullen de rakkers merken als ze hen meeneemt op verbazingwekkende tochten. Als ze de chiro niet onveilig maakt, dan zet ze de straten van Antwerpen op stelten. Daar studeert ze Sociaal Werk. Haar favoriete kleur is groen, de kleur van de rakkers! Een ideale match!
Verjaardag: 29 augustus 2001