Keti's

Leeftijd: 
Geboortejaren 2005 - 2006 - 2007

Keti's Trouw! Dit jaar zijn de Keti's terug! Hun zondagen zullen al wat avontuurlijker zijn dan die van de jongere groepen. Ravotten in de modder, tweedaagse of voetbal spelen ondersteboven! Vraag je je af hoe dat laatste zelfs kan? Kom dan zeker eens kijken!

De leiding van de Keti's is dit jaar:

Lize Verstraete: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het studeert burgerlijk ingenieur en haar favoriete kleur is blauw. Inderdaad Lize! Zij zal dit jaar de keti’s vergezellen op hun avonturen. Haar favoriete chirospel is “scotland yard”. Naast de chiro heeft ze nog vele andere talenten. Zo deed ze vroeger aan dansen, zwemmen en korfbal. De Keti’s staan in ieder geval veel plezier te wachten.
Verjaardag: 14 september 2001
Telefoonnummer:

Nele Verstraelen: Deze 19-jarige is bang van lieveheersbeestjes! Wat nogal raar is aangezien ze ook Biologie studeert in Gent. In een ver verleden kon je haar zien volksdansen maar tegenwoordig loopt ze rond bij ons op de Chiro. Tijdens haar derde jaar als leiding zal ze de keti’s leren ravotten, spelen en klimmen. Ze houdt van alle nachtspelletjes, dus de keti’s kunnen alvast goed oefenen op kijken in het donker!
Verjaardag: 28 maart 2001
Telefoonnummer:

Liam Valcke: Het andere deel van onze Valcke-broertjes is 18 jaar. Liam is zeker geen nieuw gezichtje bij ons op de chiro, maar als leiding zal hij nu zijn zondagen doorbrengen. Bij de keti’s zal er niets aan plezier ontbreken. Ook zullen ze zeker niet verhongeren, want Liams favoriete bezigheid is een omeletje maken met muziek. Zijn favoriete activiteit is dropping, dus de keti’s smeren best hun benen al maar in! Hij studeert Elektriciteit-Elektronica en kan zelfs aardig wat piano spelen.
Verjaardag: 2 april 2002
Telefoonnummer: