Keti's

Leeftijd: 
Geboortejaren 2006-2008

Keti's Trouw! Dit jaar zijn de Keti's terug! Hun zondagen zullen al wat avontuurlijker zijn dan die van de jongere groepen. Ravotten in de modder, tweedaagse of voetbal spelen ondersteboven! Vraag je je af hoe dat laatste zelfs kan? Kom dan zeker eens kijken!

De leiding van de Keti's is dit jaar:

Marie Floren: Marie is 18 en start haar tweede jaar als leiding bij onze chiro. Dat is 1/9 van heel haar leven! Ze studeert communicatiewetenschappen in Antwerpen. Deze fervente reiziger staat dit jaar bij de keti’s. Geheim talent: Dansen!
Jade Van Gorp:Deze 18-jarige studeert Sociaal Werk in Antwerpen. Jade laat dikwijls haar liefde voor de planeet zien. Ze heeft standaard een ijzeren rietje met bijhorende drinkbeker bij. Plastic wijkt haar beter met een straal van 50 meter. Deze keti-leiding heeft een obsessie met golden retrievers en draagt haar haar altijd in een paardenstaart!
Axel Van den Eynden: Deze 18-jarige studeert Taal- en Letterkunde in Gent. Hij heeft een grote collectie aan vreemde sokken. Axel start dit jaar ook aan zijn 13e jaar bij ons op de Chiro! Na twee jaar met zijn speelcubbers optrekken kiest deze rosse jongen dit jaar voor de Keti’s.