Aspi's

Leeftijd:
Geboortejaren 2002-2005

De Aspi's zijn onze oudste groep. Ze lachen, gieren, brullen en spelen de gekste spellen. Ze worden steeds meer en meer zelfstandig en dat merk je ook doorheen het jaar.

De leiding van de Aspi's is dit jaar:

Eveline Mol: Eveline slaat het roer volledig om en na de speelclub neemt ze de aspi's op zich. Deze 19-jarige vegetariër studeert orthopedagogie in Antwerpen. Ze heeft ook een voorliefde voor gekke hemdjes. Naast de chiro gaat ze ook regelmatig dansen en gaat ze mee op kampen met de vereniging bloemenstad!
Lize Verstraete: 18-jarige Lize studeert ingenieurswetenschappen in Leuven. Dit jaar kiest onze actiefilmliefhebber voor de Aspi’s. Lize houdt van kamperen en gaat dus altijd graag mee op kamp. Geheim talent: Lize kan een rubikskubus oplossen.