Herfsthappening + Herfstwandeling + Dia-avond

Datum: 
09/11/2019 - 18:00

Elk jaar houden we in het begin van het chirojaar onze herfsthappening. Het is telkens weer een leuke bijeenkomst voor jong en oud, bij een gezellig kampvuurtje, een jeneverke en een lekkere hamburger.

Dit jaar gaat de herfsthappening van start om 18:00 bij ons op de chiro. Aarzel niet om al je familie, vrienden en huisdieren mee te nemen om mee te genieten van de warmte die Chiro Don Bosco jullie biedt tijdens deze koudere, herfstige dagen. Kom ook zeker een kijkje nemen in het Keti-lokaal, daar worden namelijk de allerleukste foto's van ons fantastische kamp getoond! Ideaal om nog eens leuk terug te blikken op deze zomer.

Maar als je last hebt van vervelende herfstkriebels staat er bij ons een leuke herfstwandeling op het programma. Deze vangt aan om 17:00 en is volledig gratis! Je krijgt zelfs een leuke verrassing op het einde! Hopelijk zien we jullie daar!

Zoals gewoonlijk zijn onze dranken aan lage Chiro-prijzen.

> Vergeet zeker ook dit jaar niet op voorhand al eerst eens je hamer-vaardigheden te oefenen zodat je iedereen kunt uitdagen om jou te verslaan tijdens het traditionele Chiro-spel: Nageltje-klop. (Nagels zijn te koop aan de kassa)